Jazzhands

Förberedelser

noir
Det är många förberedelser nu. Jag går ock klipper mig, en typ av förberedelse. Langar upp vintergrejer på vinden, det verkar ju ändå inte som om jag kommer att behöva dem de närmaste två veckorna.
Jag bokar tid hos läkaren för att fylla på medicinförrådet för några månader framåt, åtminstone tre. Jag har en ny läkare nu, det verkar vara lite andra grejer som gäller nu. Men jag är bestämd i min åsikt att jag bör fortsätta med mediciner ett bra tag framöver, säkert resten av livet. Har slutat tre gånger på över tio år. Det har alltid slutat med katastrof. Det känns trist att detta måste kommuniceras, nästan bevisas, gång efter annan. Men visst, de vill väl bara att folk ska ha det bra och inte förlita sig på kemikalier om de inte behöver och så vidare. Men jag kan intyga att jag är i absolut behov. Det känns så trist bara, att detta inte är en lika 100%-ig självklarhet hos läkarna som det är hos mig. För det är ju jag som har erfarenheten av vad som händer med mig annars, inte läkarna.

Nå. Klipper mig, slår in julklappar, postar paket till utlandsvänner och bokar in och betar av allehanda viktiga möten. Jag vet hur det brukar bli, bäst att försöka hinna med så många och så mycket som möjligt. Innan jul och innan reseångesten.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen