Jazzhands

Köptag/nya tag

alexa-chung-gallery
Köpte ett par jeans idag. Grå. Har inte burit jeans sedan Dackefejden, det går helt enkelt mot mina principer (som bygger löst på att mina byxor ska vara bekväma dvs ha resår och att jag vägrar acceptera att jag har en större jeansstorlek idag än när jag använde jeans senast).
Men jag fick ett infall idag. Andan föll liksom på. Precis som andan föll på att ha fuchsia läppstift. Se där!
Och så gick boken i tryck också. I alla fall för de förhandsexemplar man bestämt att trycka och langa ut till intressenter, influencers och folk som snackar mycket. Offentligt.
Vilket kanske bidrog till detta övermod.
Rätt beslut? Det får tiden utvisa. Det vill säga typ morgondagen då jag ämnar ha dem på mig medan jag kollar hundar på hundmässan.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen