Jazzhands

Årsbästalistan

reunion
Det absolut bästa som hände mig 2015 var min reunion. Inte bara på grund av efterspelet (som fortfarande pågår) utan för den påtagliga känslan av att ha gjort avtryck.
Är det inte det som driver oss i många fall? Känslan av att låta världen veta att vi finns, att vi funnits och att vi inte vill bli glömda? Kanske finns något av detta i skälet till varför vi skaffar barn. Kanske är det därför vi skriver, tecknar, skaffar blogg eller gör annat som Sätter Vårt Avtryck.
Jag åkte till USA både för att försvinna och för att upptäcka. Som så ofta är fallet. Jag behövde komma bort från livet hemma (skilsmässa och slit) och jag behövde skapa mig någonting eget. Och det gjorde jag, och tjugo år senare finns det jag skapade kvar. I form av kärleksfulla vänner, äkta band och tillit. Det var det bästa som hände mig 2015.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen