Jazzhands

Årssummering

main-qimg-e29406bf8f48e335fbd38e281fdd4dd9
Okej, så det där med självkänslan som årssämsta handlar om att jag fortfarande går med på saker fast jag vet att det känns fel. Eller, okej, mer konkret så handlar det om att fortsätta träffa någon man inte vill träffa eftersom alternativet att göra slut ter sig så mycket hemskare.Detta är värdelöst. Helt enkelt värdelöst. Det gör att man sitter i en soffa och fejkar intresse medan en dude visar sina vinylskivor. Det gör att man nödgas försöka skratta åt något som är supertråkigt. Eller hålla en konversation igång som dött för länge sedan.
Jag lägger ingen skuld på honom alls. Det här är helt och hållet mitt ansvar. Eller snarare brist på. Jag arkiverar detta under Årssummering med en ilsken, röd markering som betyder FEL och SKÄRP DIG. Och tar med mig detta in i 2016.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen