Jazzhands

Strartsträckan

PRIVATE-PLANE-trav_3172285k
Och för alla som undrar hur det står till så här i finalen så kan jag säga att jag löper goda chanser att bli den som alla avskyr på planet i morgon bitti eftersom jag känner att jag håller på att bli förkyld.
Äter vitaminer, tar Alvedon och försöker sova supermycket. Jag vet inte vad mer jag ska göra. Annat än att snyta mig och ignorera symptomen, inte beklaga mig, det blir bara värre då.
Men det är kanske inte det som är främsta intresseområdet just nu inför resa?
a) Resenervositeten är närvarande men inte alarmerande hög. Möjligen för att sällskap väntar, i form av fotbollskille och senare också bror med fru.
b) Fotbollskillen är ytterst närvarande. Men flirtnivån är fortfarande låg. Men han fortsätter att vara rar, hör av sig och frågar hur dagen varit, om jag fikat (svenskt ord han lärt sig) och om jag ska äta fisk till middag. Inga jubel för att vi snart kommer ses, inget sånt. Mest bara konstaterande. Men jag tänker att det antagligen är bra. Hålla förväntningar OCH press nere. Vi ska ses, hänga, antagligen se Star Wars-filmen och typ dricka en kopp varmt någonting. Te.

På förfrågan från mig skickar han bilder på sig själv som barn och tonåring. Han fotar av bilder i ett fotoalbum när han är i familjehemmet över jul. Och jag ser en förvånansvärt vacker ung man, alltså verkligen, med ett rart men kanske blygt leende. Håret är kolsvart och han poserar med ett fotboll. Givetvis. Och det skulle förvåna mig oerhört om han inte var oerhört uppvaktad av tjejer under den tiden. Nian. Jag hade gjort det, helt klart. Uppvaktat.

Där har ingenting ändrats, tydligen.

Etiketter None

 • Anna, 11:09 am December 27, 2015:

  Hoppas du blir frisk, mina tips är att hacka lök och ha bredvid sängen och att sova med strumpor. Skulle du hinna innan du åker, får du gärna skriva ner receptet på citrongodis som du teasade med förrut!
  Kram och trevlig resa!

 • Frida, 12:24 pm December 27, 2015:

  Coldzyme säger jag bara. En munspray som sprayas några gånger om dagen och ska finnas på de flesta apotek. Kostar ett par hundra men har hittills motat bort alt. mildrat mina förkylninger rejält. Tipstips!

 • Frida igen, 12:29 pm December 27, 2015:

  Oj, ingen spons bakom eller liknande. Såg nu att min kommentar såg inte så lite reklamig ut. Hursomhelst hoppas du får en fin resa!

 • Jazzhands, 2:03 pm December 27, 2015:

  Tack snälla, rara ni! Jag uppskattar er omtanke så himla mycket. Kilar till apoteket nu. Plus handlar en lök!

  Har jag teasat med citrongodis? Ah, hoppas! Inte paj? Jag jobbar mest med pajteasning. Och kakor.

 • Tanten, 6:40 pm December 27, 2015:

  Hurra för att du far – vill som äldre tant ge ett råd:go for it och all in, så lätt att man som skrivare förvandlar allt till ord, historier som skall berättas. Istället för att vara där,liksom. Allt gott tilönskas.

 • Maria, 11:57 pm December 28, 2015:

  Glad resa och hoppas på att det väntar dig en massa äventyr over there 🙂
  Hoppas löken motar bort det värsta! 😉

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen