Jazzhands

Palmer i vinden

Never Rains-500x500
Idag faller regnet över Los Angeles. Över en ganska stor del av Kalifornien faktiskt, det är El Nino som är på gång och härjar. Men det gör varken mig eller Kalifornien-borna någonting. Torkan har varit påtaglig här, alla har längtat efter regn. Själv älskar jag regn i alla former. Men speciellt kanske jag älskar det kaliforniska regnet där palmerna svajar i regnvinden och bilarna lämnar en våg efter sig i vattnet på gatorna.
Gled in på Starbucks och var tvungen att torka ansiktet med en servett, jag var så blöt. Vilket jag gillade. Det känns storstad och undantagsfall på samma gång. Och vem älskar inte undantagsfall?
“Regnar det hos dig också?”, skriver jag och gillar tanken på ett gemensamt regn.

 

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen