Jazzhands

Mer regn

regn
Håret blir rufsigt, ljuset grått och disigt. Gatorna är tomma på folk och på trottoarerna bildas floder man måste manövrera. Jag tar mig i ut i jakt på mat, känner mig som en äventyrare.
Brorsan med fru kommer idag, de bilar från Arizona. Mitt hyrda rum är minimalt även för en person så vi får se hur det går. Kanske går det inte alls. De har en hamster med sig också.

“Jag ser fram emot att ha dig här”, skriver fotbollskillen och jag blir glad. Vi skickar bilder på koalor och pratar om att vi ska försöka göra French toast. Ingen av oss har gjort French toast tidigare. Jag älskar små gemensamma projekt, inget gör mig lyckligare. Skriver godnatt och känner sömntabletten göra sitt. Jag drömmer en oerhört verklig dröm om hur jag träffar killen med kalufsen som jag inte verkar kunna släppa helt. Märkligt. Så pass kraftfull är drömmen att jag vaknar och är på väg att ringa honom. Men sedan kanaliserar jag min inre jungian och tänker att det handlar inte om kalufsen, det handlar om de känslor som väcks.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen