Jazzhands

Fri från ansvar!

Bamse
Han överlevde! Hamstern dog inte under tiden jag hade fullt ansvar för honom! Han åt morötter och gurka och lät mig klappa honom lite på ryggen! Nu är brorsan och frun tillbaka så jag kan återgå till att inte ha ansvar för någon annan än mig själv.
Skoja.

Och varför går inte dagarna snabbare? Jag vill sätta mig på tåget. I väntan på det gör jag allt jag brukar göra och gilla när jag är här. Och det är fortfarande härligt såklart att dricka Morrocan tea latte från Urth och spana in tidningarna hos Al’s News Stand. Allt det där.

Kommer på nya ärenden. Måste klippa luggen. Beställer tid hos en frisör här i The Bev (såklart) som har ett speciellt rum i salongen för enbart luggklippning. De har åtta eller nio olika luggar man kan beställa och liksom modifiera. En luggmeny. Dit ska jag nästa vecka.
I väntan på.
Som sagt.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen