Jazzhands

Ostburgarbesvikelsen

sadburgerLäser att det är ostburgarvecka i Pasadena och åker givetvis dit. Självklart. Man uppmuntrar till “burger crawl” vilket låter genialiskt i mina öron: Man drar runt ett par stycken och beställer en burgare först på ett ställe, delar den i typ fyra delar och alla smakar en bit. Sedan drar man vidare till nästa. Burger crawl!
Övertygar brorsan och Becky att komma med och burgarcrawla och vi åker glada i hågen dit och går in på första burgerhaket och frågar glatt om ostburgarspecialen. De ser konstigt på oss och vet inte vad vi pratar om. Samma sak händer i de följande fem burgerställen vi besöker. Ingen i Pasadena verkar ha hört talas om att de är mitt uppe i en ostburgarvecka. Skumt. Jag och brorsan delar på två burgare ändå, vi var ändå inställda på detta. Fast det känns fortfarande som om vi missat nåt, blivit dragna vid näsan.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen