Jazzhands

Nothin’ finer than a good ol’ diner

diner
Hittar ett ställe med den härligt märkliga kombinationen apotek/diner. Dinern är lika deprimerande som den är charmig, närbesläktad med det vi ibland kallar “kafeteria”. En annan deppig/charmig institution. Jag är den enda under 80 år på plats. Allt på menyn är old school (bakad potatis, chili con carne, varmkorv) men kostar å andra sidan knappt ett guldmynt. Jag beställer en tonfiskmacka, en läsk och en kanna te och notan landar på under tio dollar.
En man som snart ska dö (alltså jag tror vi pratar timmar här, han är runt 150 år gammal) blev ledsen för att köttfärslimpan var slut. Det här kan vara det absolut ohippaste stället i hela västra Los Angeles. Jag kommer att äta här varje dag från och med nu.

Etiketter None

  • Ulla-Marie, 1:55 pm January 17, 2016:

    När du kommer till Edsbyn ska vi gå på Sommars. Helst kl nio en vardag. Klassiskt.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen