Jazzhands

“Skynda dig hit”

peanutsLove
Har legat lågt sedan sömntablettsincidenten. Berättade för Sheila vad jag hade gjort och passade samtidigt på att fråga henne om sociala dejtingkoder. Sånt tycker jag är superintressant.
“Anta aldrig att en kille dejtar bara dig innan ni snackat om saken”, sa hon med bestämd röst medan hon körde oss längs Hollywood Blvd. “Man vet aldrig om man är ihop om man inte haft ‘snacket’, fram tills dess är båda fria att dejta hur många de vill om de har lust.”
Hon tyckte att det var banbrytande att jag, i min sömnpillersfylla, skrev “Jag gillar dig” och han svarade “Jag gillar dig också.” Otroligt vågat, enligt Sheila. Otroligt vågat.
Jag har legat lågt. Alltså vi har ju hörts, det gör vi varje dag, men jag skäms fortfarande lite och kommer därför inte med översvall längre, det får vänta. MEN vi hörs ju, vi skojar och han retas hela tiden. Verkar vara hans grej. Han frågar ofta om jag vill göra det ena eller det andra när jag kommer dit. Ska vi se den här filmen? Vill du gå på den här restaurangen? Skynda dig hit!

Ja, han skriver så. Skynda dig hit.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen