Jazzhands

Socialantropologi

IMG_2148
Jag och Sheila åker till en av stadens skönaste diners. The 101 Coffee Shop. Dyr för att vara diner, mer av det hippa slaget än det genuina med servitriser över sextio och priser från 1985. Men det var vad jag behövde igår kväll, och hon med. En rejäl hamburgertallrik (maten är toppen där) och till efterrätt…en banana split, varför inte. Jag var så mätt när jag rullade iväg därifrån att jag höll på att somna i bilen på väg tillbaka hem.
Sheila lyssnade på min redogörelse av resan och nickade entusiastiskt och skrek “wow” och “woooow” på valda ställen.
Socialantropologen i mig älskar att analysera kulturella markörer. Sheila säger att det är “ovanligt för en amerikansk man” att öppna upp sitt hem sådär och så tidigt, att ge mig en extranyckel, att träffa hans vänner. Hon säger att hon är imponerad och att hela den här historien gett henne hopp om att det finns softa killar kvar i världen. Som är singlar. Och som hon kan träffa.
Jag äter min hamburgare på rekordtid, vet inte varför jag är så hungrig. Har ju inte gjort någonting fysiskt ansträngande direkt. Åkt tåg.
Jag skickar meddelanden till fotbollskillen innan jag somnar. Han är rar, han skickar en bild på hans gamla fotbollströja som jag sov i och skrev att den ser så ensam ut och att den är ledsen nu.

Etiketter None

  • Maria, 10:21 pm January 27, 2016:

    Älskar det sista du skrev. Romantik på hög nivå 🙂

  • Lotta, 2:24 am January 28, 2016:

    Men men men GUUUUUU VAD FIIIINT!
    Ps: 101 coffee shop är ju typ asnära mig! Har gått förbi och undrat om det är värt att gå in. MEN ALDRIG GÃ…TT IN! Ska vi gå dit tillsammans nån dag?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen