Jazzhands

Intergalactic, planetary, planetary Intergalactic

intergalactic
Tar paus från allt och åker till Disneyland med R. Ja, det är jag där till höger som skjuter på intergalaktiska mål. Ber att få påpeka att till skillnad från vad man kan tro är den högre poängen min. Jag är ju, som ni ser, mer “inne i spelet”.
Skippar jobb, skippar allt. Åker till Disneyland denna ljuvliga, soliga och underbart vackra dag. Nöjesparken är inte alls så packad som den brukar vara, vi glider fram i de korta köerna. Några av de mest poppis åkturerna har en kö på tio, femton minuter vilket är häpnadsväckande. Vi äter churros, undersöker – och bekräftar – ryktet om lobster rolls på gränsen mellan French Quarters och Critter Country. Plötsligt syns en regnbåge på himlen. Det är en helt enkelt fulländad och perfekt dag. Till och med trafiken är på vår sida, vi åker dit (och hem) på mindre än en timme.
Nu är jag i säng, trött och aningen, aningen yr fortfarande efter berg-och-dalbanorna. Jag är egentligen inte så förtjust i dem men R älskar dem. Min favorit är spökhuset, vi besökte det två gånger. Ingen kö. Galet. Jag borde köpt en trisslott eller något idag med tanke på vilken turdag det var.
Jag kramar om R och säger att jag är så glad att vi är vänner.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen