Jazzhands

California fun

fun
Brorsan och hans fru reste till SF i morse, brorsan börjar sitt nya jobb där på måndag. De lämnade kvar hamstern, han ska bo hos mig i några veckor tills de är hemmastadda däruppe.
De åkte tidigt i morse, jag vinkade hej då och lade mig sedan på sängen med kläderna på för att “ta en liten lur”. Vaknade närmare tolv av att dörrklockan ringde. Det var landlorden som kom för att kolla till det stora hålet i väggen. Strömmen gick i köket för några dagar sedan, det tog tid att få hit en fixare så alt i kyl och frys blev dåligt. Fixaren kom, konstaterade att hela elskåpet behövde bytas ut och langade in en yxa i väggen. Han sa att det skulle ta minst två timmar så jag gled ut. Kom tillbaka och hittade ett stort hål i väggen. Med ett elskåp i visserligen men ett stort hål.
Besväras inte av hålet i väggen men tänkte att min landlord ville bli underrättad så nu är den grejen på gång.
Det regnade i natt, gatorna är våta. Jag är seg efter dagens hackiga start. Har en hel drös med jobb nu plötsligt. De tenderar alltid att komma klumpvis. Märkligt. Hade ändå “tur” som var relativt fri medan jag hälsade på fotbollskillen på kusten.
Så jag skulle behöva jobba. Skulle behöva gå ut. Röra på mig. Gå. Men känner mig seg och fantasilös idag, kommer inte på något bra utflyktsmål. Men tänker att jag drar ut och ser vart vägen tar mig, ungefär så. Och att jag någonstans, längs vägens gång, köper en frozen yogurt med nötter och chokladsås.

Etiketter None

  • Maria, 11:06 am January 31, 2016:

    Suger in dina miljöbeskrivningar och upplevelser. Hur länge stannar du?

  • Jazzhands, 7:10 pm January 31, 2016:

    Slår till på två månader denna gång, åker hem 1 mars. Skulle gärna stannat längre men mars och april är det fokus på Ã…sneprinsen. Inte fy skam det heller.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen