Jazzhands

På besök

asna
Börjar dagen med ett morgonbesök i en bokhandel för att prata om Åsneprinsen. Vad handlar den egentligen om? Det är tidigt på morgonen, någon har redan läst den och tycker klassaspekten är intressant. Och att den handlar om “en vanlig person”. Hon säger att det var skönt att det inte var någon misär.
Jag ser att höstkatalogen kommit från förlagen och blir avundsjuk på de som har detta framför sig, att se boken ta nästa steg som är att försöka flyga ut från boet.
Undrar om det är som med tatueringar där man skaffar sig en och sedan blir man genast sugen på fler. Jag tänker mig att jag vill skriva en bok till men så börjar man tänka “för vem” och “men varför” och då blir det grumligt. Man ska nog inte tänka så. För vem och varför.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen