Jazzhands

Frosseri

frossa
Åkte tacobåt igår. Fyra timmar med endless tacos, solnedgång, BRYGGDANS och ett coverband (två pers och en trummaskin) som spelade “favoriter från då och nu”. Det som var extra bra med dem var att de jobbade mycket med rekvisita. “Rastahår” och glasögon när det spelades Bob Marley-cover (syns i bild, bakom mig som rockar loss ombord), pannband när det lirades Dire Straits och så vidare.
De spelade inte mindre än två Ricky Martin-covers.

Idag har jag sprungit upp och ned på vinden. Jag blir galen på att det är så fullt där, oavsett hur mycket jag rensar bort och slänger. Ständigt fullt! Gav bort en av resväskorna till mamma, en kabinväska. Vad hjälpte det? Ingenting!
Där stod jag och slet idag, det är kvavt, varmt och fuktigt däruppe och jag är rädd att någon ska springa fram bakom något hörn och…jag vet inte, knuffas?
Svetten rann, jag blev mer och mer förbannad över alla saker jag äger. IKEA-kassar med kläder och ändå inget som passar. Stod där och svor.
Öppnade en låda som visade sig vara full av mormors gamla saker som jag plockat hem som minne av henne. Saker utan något som helst monetärt värde. En pingvinsparbössa i plast som vi lekte med när jag var liten, en billig ljusblå scarf mormor alltid försökte snygga upp kappan med.
Och förbannade mig själv även för detta eftersom sådant omöjligtvis kan kastas bort.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen