Jazzhands

Långa dagar

kaninutstallning
Alltid någon lustigkurre som ska skriva på sociala media om att “nu vänder det, snart blir det mörkt igen” på midsommarafton.
Kanske åker jag till Skansen och klappar getter, kanske inte. A är ändå upptagen med att skriva någon viktig text som han tänkt viga hela helgen åt.
Känner mig latent matt hela tiden med den här byråkratigrejen hängandes över mig. Och en advokat som tickar pengar. Önskar att jag hade ork att bara paj, det brukar alltid skingra tankarna.
Att jag har väldigt lite jobb just nu är både en välsignelse och en förbannelse. Å ena sidan är orken låg, å andra sidan är jobb distraherande och håller energin uppe (i bästa fall).
Tror det är därför jag röjer på vinden som besatt. det psykologiska i att rensa, ordna, skapa ordning. Byråkratigrejen kan jag inte göra så mycket åt, jag betalar advokaten för att undersöka och råda, men någon slags kontroll vill man ändå ha.
Så därför ligger jag här på soffan, i ett genomblött linne, efter att med en nästan manisk energi vänt upp och ned på varenda låda däruppe.
Men inte känns det bättre för det.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen