Jazzhands

Sol överallt

get
Ännu en liten värmebölja har svept in över kusten. Temperaturen drar över 25 grader och närmar sig 30 under eftermiddagen. Om morgonen blåser det, ofta vaknar man av att en kall vind stryker kinden medan resten av rummet badar i värme.
Vi åkte till affären och köpte en påse äpplen och en påse morötter. Vi har pratat om kon på farmen med sina stora, snälla ögon. Vi brukar mata den med salladsblad man köper på plats men kon är så stor och tungan så enorm, det känns som om salladsbladen bara är som små snacks. Dessutom verkar andra besökare mest mata getterna och killingarna, och det är förståeligt. De är ju så sociala och söta.
Så därför ville vi ge kossan all vår uppmärksamhet. Vi skar äpplena och morötterna i bitar och tog med oss påsar. Vi matade, klappade och såg att en av getterna fått två underbart söta små ungar. Vi lyckades locka till sig den lilla, jag gav den salladsblad som mamman norpade åt sig medan hon knuffade undan ungen. Vem gör så?
Vi åkte hem, vilade och gick på bio och såg Girl on a Train. En medioker thriller. Vi åt middag downtown och promenerade hem medan collegestudenterna började invaderade barerna för kvällen.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen