Jazzhands

Ögon

392095b1d54102473829b60f4ee8ba24
Det bedårande flickebarnet i kassan på Sephora frågar “Are those your real eyes?”.
Jag handlar för mycket. Samtidigt inget alls. Handlar kläder online som kommer i lådor och kartonger som samlas utanför dörren. Jag provar, blir besviken och skickar tillbaka. varför passar ingenting längre?

Jag försöker handla en sweatshirt, det börjar bli kyligare nu. Jeans och sweatshirt-vädret är det bästa vädret tycker jag. Men jag har mest sommarplagg med mig, det har varit varmt länge här nu. Men jag har nog bara köpt två kjolar och en Gryffindor-tröja under hela vistelsen här. Och det håller ju ingen varm under tidiga höstkvällar.

Däremot köper jag klistermärken i hantverksbutiken och pennor eftersom jag är så svag för pennor. Eleganta, stadiga pennor med vackert bläck.

Jag köper makeup och hudvård som jag absolut inte behöver. Absolut inte. Men färgerna är ju så fina och nog vill man väl testa senaste AHA-produkterna som fått så fina recensioner?
“Grattis”, säger Sephora-killen. “Du kvalificerar till VIB-medlem nu!”.

Det betyder att jag handlat alldeles för mycket. Att man spenderat mer än 350 dollar under ett kalenderår. Herregud. Herregud.

Jag färgar håret, det blir superblont. Verkligen blont, alltså platina. Jag gillar tjejen som klipper och färgar så först vågar jag inte säga nåt. Hon har svallande, långa hippeklänningar och bredbrättad hatt. Men jag måste be henne ta ned färgen lite. Jag gillar heller inte att mitt lena, fina hår numera har en viss Svinto-känsla.
Jag ger henne supermycket i dricks för att inte verka tjurig.

Sen beställer jag partygrejer från nätet. Det är i alla fall något jag kommer att behöva.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen