Jazzhands

Att färglägga

Drawing-Room
På’t igen då! Ny färg, nytt försök. Fortfarande kläder och sånt hyfsat oåtkomligt. Köket blir mer och mer belamrat och jag får ha tofflor eftersom golvet är helt kontaminerat nu med skräp och damm och gudvetvad. Men skam den som ger sig och så vidare, idag målas vardagsrum och hall för andra gången och jag blir en liten hög med tusenlappar fattigare.

Kalendern börjar bli fulltecknad i vanlig ordning, alltid så innan resa. Och då försöker jag alltid att styra upp och planera, sprida gracerna. Men man vill ju träffa folk, man vill hinna vara lite business och briefa och spåna lite med redaktörer. Man vill vara förberedd.

Försöker omfamna kaoset hemma genom att bara barrikadera mig i det enda hörnet av köksbordet som man kan nyttja och bara jobba. Eftersom jag inte kan ligga ned i soffan kan jag heller inte ta pauser och kolla tv-serier som jag brukar. Blir mer gjort? Oklart eftersom tiden istället upptas av annat, som att komma på smarta matlösningar (just nu står en stor hylla framför spisen och en annan framför frysen) och andra lifehacks.

Etiketter None

  • Lotta, 3:27 pm January 14, 2017:

    Håller tummarna för andra gången gillt! Svårt det där med färgsättning.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen