Jazzhands

Saknat djur och timmar som går


Jobbiga känslor när brorsans hamster försvinner och inte syns till på båten där de bor. Man befarar ju det värsta, att den glad i hågen och med adrenalinet pumpandes i ögonen bara rusat fram och sprungit över båtkanten ned i det kalla vattnet.
Han återfinns 24 timmar senare på ett helt omöjligt ställe, långt ned under båtens alla lager, i hullet. Alltså närmast vattnet.

Hemmet är återintaget, de nymålade väggarna har fått tavlor men inte lika många som tidigare. Konstigt, efter att ha plockat ned dem så är det som om de måste utvärderas innan de är tillåtna upp på väggen igen. Vissa har redan diskvalificerats, hamnat i högen för andrahandssortering. Påminner mig om den billiga maten på Vivo i Hagsätra där saker var nedsatta för att de inte mötte “krav på form och färg”. Nya krav för mina väggtavlor nu.

Är detta det ideala hemmet, tänker jag. Vad saknas för att det ska bli det då?

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen