Jazzhands

Orsak och verkan

Ketchupeffekten lever och frodas! Jobben ramlar in när semesterveckan stundar!
Jag svarar förstås med att shoppa upp alla pengarna innan jag ens checkat in på hotellet. Eller ens fått fakturorna betalda.

I vanlig ordning.

Det är verkan och effekt. Frilanslivets spänningstillvaro. Och jag börjar redan stressas av att jag bara har en månad kvar i landet, sedan åker jag hem och på lite olika bokresor. Till Norge och sedan till Littfest i Umeå där jag är en punkt i programmet. Det är också en känsla att vad jag än skriver härnäst (och det blir förhoppningsvis en roman om två syskon, en pappa och ett stundande hot) så kommer jag aldrig att få lika mycket uppmärksamhet för den som för en bok jag skrev om penisbilder.
Också en känsla, som sagt.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen