Jazzhands

Alla dessa idioter


Intervjuerna är över. En kvinna frågade Jane Fondas son var han stod i frågan om articifiell insemination (?!). (Detta har givetvis föga att göra med Danny Boyles scifi-film vi är här för att diskutera). Hon frågade honom sedan om han var katolik. Också helt out of nowhere. Han sa nej. Hon bah nej, jag tänkte väl det.
Hon frågade Chris Evans om han var “grön eller röd eller humanitär”. Först var det ingen som fattade vad hon sa. När vi fattade så begrep vi ännu mindre vad hon ville. Han också. Han missförstod nog frågan (who didn’t?) men svarade artigt att alla måste hjälpa till så gott de kan annars försvinner vår planet. Typ. Då frågade hon om han tyckte månen var viktigare än Internet och varför amerikaner gillar så dumma filmer. “Bara fransmän ser bra filmer”.
Jag hamnade på fel fot med Cillian Murphy vilket gjort mig olycklig. Jag tänkte inleda med att vara trevlig så jag bah “Du har tappat lite av din irländska accent!” och han bah “Jag tror knappast att du är en expert på det ämnet”.
Skitdag. Plus att jag är trött.

Etiketter None

 • switchbitch, 10:06 am March 1, 2007:

  Vinner Cillian Murphy din “Värsta Intervjuobjekt Ever Award” eller finns det t.o.m. värre sådana? Och kan man ursäkta Murphys dåliga humör med att han innan varit i kontakt med de andra intervjuarna, mån tro?

 • switchbitch, 10:06 am March 1, 2007:

  Vinner Cillian Murphy din “Värsta Intervjuobjekt Ever Award” eller finns det t.o.m. värre sådana? Och kan man ursäkta Murphys dåliga humör med att han innan varit i kontakt med de andra intervjuarna, mån tro?

 • Caroline Hainer, 5:21 pm March 1, 2007:

  Jag tror mycket riktigt att man kan ursäkta herr Murphy med att han träffat tysken Frank och fransmannen Henry innan. Men vaffan, I was just making an observation!

 • Caroline Hainer, 5:21 pm March 1, 2007:

  Jag tror mycket riktigt att man kan ursäkta herr Murphy med att han träffat tysken Frank och fransmannen Henry innan. Men vaffan, I was just making an observation!

 • Mårten, 9:34 am March 15, 2007:

  “månen viktigare än Internet?”, genialt! Var hittar man hennes intervjuer?

 • Mårten, 9:34 am March 15, 2007:

  “månen viktigare än Internet?”, genialt! Var hittar man hennes intervjuer?

 • Caroline Hainer, 7:47 pm March 17, 2007:

  Hon hade onekligen en egen definition av intervjuteknik, det får man ju erkänna. Hennes texter hör hemma i Corriere Della Sera. Typ Italiens DN om jag fattat det rätt. Där ser man.

 • Caroline Hainer, 7:47 pm March 17, 2007:

  Hon hade onekligen en egen definition av intervjuteknik, det får man ju erkänna. Hennes texter hör hemma i Corriere Della Sera. Typ Italiens DN om jag fattat det rätt. Där ser man.

 • Nilla, 2:49 pm May 11, 2007:

  hahaha! sorry att jag skrattar, men jag älskar grumpy irish guys. cillian verkar ju aldrig le i intervjuer, kan inte låta bli att tycka det är lite charmigt, men stackars dig! jag hade nog tagit livet av mig, alternativt tokflippat och bara skrikit: “i love you, cillian!” once a fangirl, always a fangirl…

 • Nilla, 2:49 pm May 11, 2007:

  hahaha! sorry att jag skrattar, men jag älskar grumpy irish guys. cillian verkar ju aldrig le i intervjuer, kan inte låta bli att tycka det är lite charmigt, men stackars dig! jag hade nog tagit livet av mig, alternativt tokflippat och bara skrikit: “i love you, cillian!” once a fangirl, always a fangirl…

 • Intervju med journalistlöftet Erik Bredhe om månen vs. Internet! Exklusivt för Jazzhands | Jazzhands, 9:09 am November 14, 2011:

  […] du var frågan kommer ifrån? Den ständigt förvirrade ryska journalisten som alltid var med på junkets frågade Chris Evans det…. Kommentar? – Det var som sagt du som tipsade, du sa aldrig någonting om en ryska. Men frågan […]

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen