Jazzhands

Inspelningsdag nummer ett


Gillar producentlivet. Mobilen går varm, snack om scheman och logistik. Jag funderar på att börja bära dräkt nu. Har väntat på rätt tillfälle, jag tror tiden är inne. Har redan börjat köra på högklackat och halsband med berlocker.
Vad mer? Jag bör givetvis införskaffa Blackberry eller vad det heter (Blueberry? Bluetooth? Blacktooth?). Ska jag gå på GI-diet? Gör inte power-ladies det? Kanske yoga. Hett med yoga inom media. Bör också dricka kaffe. Men nä, där går gränsen. Inte kaffe. Så länge man kan få take away-te så räcker det. Eller? Kanske tar jag alldeles för lätt på mitt uppdrag.
Måste köra kjol i morgon. Obviously.

Etiketter None

 • Kristoffer Viita, 11:20 pm March 13, 2007:

  Alltså, jobbar du med media och dricker inte kaffe. Det var väl ändå ett skämt? Inte ens meslatte?

 • Kristoffer Viita, 11:20 pm March 13, 2007:

  Alltså, jobbar du med media och dricker inte kaffe. Det var väl ändå ett skämt? Inte ens meslatte?

 • Caroline Hainer, 9:22 am March 14, 2007:

  Det finns väldigt få sätt att “stå ut” på, och “provocera” i dagens samhälle. Men att inte dricka kaffe, till och med tycka att kaffe är lite äckligt, är definitivt ett av dem. Rör upp fler förvirrade och arga känslor än faktumet att jag saknar soffbord. Vilket folk också brukar reta sig på. What can I say? Våga vägra latte.

 • Caroline Hainer, 9:22 am March 14, 2007:

  Det finns väldigt få sätt att “stå ut” på, och “provocera” i dagens samhälle. Men att inte dricka kaffe, till och med tycka att kaffe är lite äckligt, är definitivt ett av dem. Rör upp fler förvirrade och arga känslor än faktumet att jag saknar soffbord. Vilket folk också brukar reta sig på. What can I say? Våga vägra latte.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen