Jazzhands

Räcker du mig saltet, tack?


Huh! Där ser man! Gick och såg Illusionisten med lägsta möjliga förväntningar, med tanke på
a) den dåliga kritiken i amerikansk press
b) att The Prestige var så bra
c) Edward Norton, denna ärkenolla. Snacka om kejsarens nya kläder. Varför tycker “alla” att han är så bra för? Mystery. Att kisa med ögonen är inte detsamma som att se hård/dramatisk/tuff ut. Om man inte är Alec Baldwin.
Men, hör och häpna, inte nog med att den var bra, total loser Edward Norton var också mycket fin som 1800-talsmystiker! Jag blev till och med lite, lite tagen. Har därför bestämt mig för att tillfälligt sluta fred med honom, till och med acceptera att fördomarna låg helt och hållet hos mig denna gång.

I kommande blogg: folk som ska ha creds men inte får det. Jag kan vara trevlig och positiv också.

Etiketter None

 • switchbitch, 12:06 pm March 25, 2007:

  Utan att ha sett filmen över huvud taget, men tycks inte Edwards rollkaraktär påminna lite grann om Man-drake? Tänkte om det kanske är lite därför du slutit fred också?

  Men vad är det för fel på Kirsten Dunsts utséende? Hon verkar skittrist som människa, men så länge hon är tyst så är det väl ok? Och samma lika med Cameron Diaz?

  Ett litet tips på någon som kanske ska ha cred men inte får det (förutom Ben Stiller) är ju t.ex. den där switchbitch man läser så mycket om 😉

 • Caroline Hainer, 2:34 pm March 25, 2007:

  Kirsten ser sur ut och Cameron ser puckad ut. det stör mig. Speciellt som båda får både skönhets- och skådespelarcreds.
  Jo, nu när du säger det är det kanske lite Mandrake över Illusionisten! De är båda gentlemannamagiker, de “slåss” för det goda (i det här fallet kärleken) och har en tydlig fiende. Sant!

 • Ylva, 10:18 am March 26, 2007:

  Sitter hemma o är sur som fan för att min köplats i bostadsförmedlingen inte räcker till den lägenhet jag vill ha, men så går jag in här o du får mig ändå att skratta. Tack C=)

 • Caroline Hainer, 10:34 am March 26, 2007:

  Men Gud vilken fin kommentar!!!!! Jag blir generad.

 • Conan, 10:47 am May 1, 2007:

  Hoppsan, bloggade just om The Illusionist och ser i efterskott att jag använt en snarlik rubrik, utan att det var meningen. Varför? Troligen en undermedveten hommage. Eller också har det något med filmen att göra. Men du har rätt så fel: Edward Norton är i regel både bra och snygg.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen