Jazzhands

Ett menlöst inlägg om sköldpaddor

Galapremiär (?) av Teenage Mutant Ninja Turtles igår. Fullt av barn och C-kändisar. Jag blev glad för att jag lyckades pricka in Ankie Bagger. Inte glad över att få se en film i hennes närvaro, nödvändigtvis, men att jag lyckades komma ihåg vem hon en gång var. Det betyder att man har levt.
Runar kom. Fast utan son! Det tycker jag var kul. Han kom för filmen, helt enkelt.
De där kulturmänniskorna från Agenda kom. Eller vad det där jobbiga debattprogrammet nu heter. Mosaik?
Ja, frågan man ställer sig är ju varför. De som har barn kan man kanske eventuellt förstå. Fast ändå inte. Hade de väntat fem dagar hade de kunna gå med kidsen och se filmen på bio utan att barnen fått skvallertidningsblixtar i ansiktet.
Filmen? Ja, recension kommer i City på fredag. Kan i alla fall avslöja att jag på nåt sätt uppskattade att sköldpaddorna kallar varandra dude hela tiden. På svenska alltså, den var dubbad. Jag är ju, som bekant, svag för fåniga anglocismer.

Etiketter None

 • Vän av ordning, 11:19 am March 26, 2007:

  Filmen har fått väldigt bra kritik i USA. Vem hade satsat pengar på det?

 • Vän av ordning, 11:19 am March 26, 2007:

  Filmen har fått väldigt bra kritik i USA. Vem hade satsat pengar på det?

 • Caroline Hainer, 11:49 am March 26, 2007:

  Verkligen! Och verkligen?

 • Caroline Hainer, 11:49 am March 26, 2007:

  Verkligen! Och verkligen?

 • Peter Hainer, 2:06 pm March 26, 2007:

  Don’t have a cowabunga, man.

 • Peter Hainer, 2:06 pm March 26, 2007:

  Don’t have a cowabunga, man.

 • Caroline Hainer, 2:17 pm March 26, 2007:

  Eller vad sägs om den här ordvitsen (straight outta TMNT) “varför köra half-pipe när man har hela kloak-röret?”

 • Caroline Hainer, 2:17 pm March 26, 2007:

  Eller vad sägs om den här ordvitsen (straight outta TMNT) “varför köra half-pipe när man har hela kloak-röret?”

 • Kristoffer Viita, 11:55 pm March 26, 2007:

  En fråga: Varför gör de film på en franchise där alla som gillade de gamla sköldpaddsleksakern numera är i typ 20 års åldern? Jag lekte med Turtles när jag var liten, men jag vill INTE se detta, eller jo.. lite kanske 😉

 • Kristoffer Viita, 11:55 pm March 26, 2007:

  En fråga: Varför gör de film på en franchise där alla som gillade de gamla sköldpaddsleksakern numera är i typ 20 års åldern? Jag lekte med Turtles när jag var liten, men jag vill INTE se detta, eller jo.. lite kanske 😉

 • Caroline Hainer, 11:07 am March 27, 2007:

  Jag undrar samma sak. Hade det varit fler referenser till gamla tider, och kanske en liten Vanilla Ice-rap med hade jag rekommenderat filmen till mina vänner. Samt lillebror.

 • Caroline Hainer, 11:07 am March 27, 2007:

  Jag undrar samma sak. Hade det varit fler referenser till gamla tider, och kanske en liten Vanilla Ice-rap med hade jag rekommenderat filmen till mina vänner. Samt lillebror.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen