Jazzhands

Myten om den glade luffaren


Appropå tiggare så rapporterar Metro idag att polisen misstänker att det ligger kriminella ligor bakom vissa av stadens tiggare. Men det verkar främst handla om lapp-i-tunnelbanan-gängen. Är jag naiv som hävdar att bönetiggarna och haru-en-femma-snubbarna vid Slussen omöjligt kan ha med saken att göra? Jag har tidigare argumenterat för att just DE omöjligtvis kan ha en pimp. Jag behöver tala med någon insatt. Förvirring. Tomhet.

Etiketter None

 • switchbitch, 8:01 am March 28, 2007:

  Jo, det stämmer… Alla tiggare är ledda av Nationella Tiggarfronten (revolutionärerna), med säte på Drottninggatan i Örebro. Deras motto är: “Ge mig en femma eller jag bryter mig in hos dig och sover i din säng med mina smutsiga tiggarkläder på mig. Och btw, jag har inte duschat sen gamla kungen dog!”

 • switchbitch, 8:01 am March 28, 2007:

  Jo, det stämmer… Alla tiggare är ledda av Nationella Tiggarfronten (revolutionärerna), med säte på Drottninggatan i Örebro. Deras motto är: “Ge mig en femma eller jag bryter mig in hos dig och sover i din säng med mina smutsiga tiggarkläder på mig. Och btw, jag har inte duschat sen gamla kungen dog!”

 • Caroline Hainer, 9:10 am March 28, 2007:

  Tiggargåtan är större än vi hade kunnat ana. Obviously.

 • Caroline Hainer, 9:10 am March 28, 2007:

  Tiggargåtan är större än vi hade kunnat ana. Obviously.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen