Jazzhands

Inte direkt moraltant men…


Livet som filmkritiker är inte bara en dans på rosor om det var någon som trodde det. Idag, till exempel, fick jag stirra på nakna, nervösa, kopulerande ungdomar i nästan två timmar. Det gjorde mig…illa till mods. Är det okej att tycka att sånt är lite jobbigt? Eller, snarare, ofantligt jobbigt. De var femton, sexton. Det hela var dessvärre rätt realistiskt. Involverade tyvärr också en dumlekola och en kroppsöppning. Då blev mitt ansikte som Beavis, eller snarare Buttheads. Och förblev så i ungefär tre timmar efteråt. Men alltså…ungdomar nu för tiden!

Etiketter None

 • Kristoffer Viita, 7:27 pm March 29, 2007:

  Vilken film var det? lät ju cool.

 • Kristoffer Viita, 7:27 pm March 29, 2007:

  Vilken film var det? lät ju cool.

 • Caroline Hainer, 8:03 pm March 29, 2007:

  Ciao Bella heter den. Kommer i augusti.

 • Caroline Hainer, 8:03 pm March 29, 2007:

  Ciao Bella heter den. Kommer i augusti.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen