Jazzhands

Livets glädjeämnen

Okej, ska börja jobba på måndag istället. Det där med att gå tillbaka till jobbet igen dagen efter begravningen var lite väl heroiskt tänkt av mig. Men måndag. Hardest working woman in the bizniz reser sig igen. Ska skriva en artikel klar idag tänkte jag (för Veckorevyn nontheless), för att bevisa någonting för mig själv. Om inte annat.
Sedan ska jag självklart se Harry Potter och Fenixorden på pressvisningen i veckan. Magi rules. Och numera har jag ju en Hogwarthsrandig halsduk att stoltsera (?) med. Inte som när jag, Erik och hans lillasyster klädde oss i gult och mörkrött och fick grötiga rop om FÄRJESTAAAAD! efter oss från ett par luffare. Halsduk kan ingen ta miste på. Den skriker ju Potterkonnässör lång väg. Kanske kör jag glasögon också. Vet vet?
Ser också fram emot att börja kolla på lite nya tv-serier, har fått tips om Saturday Night Lights och The Riches. Fler tips? Jag är fortfarande inne på Freaks & Geeks, så jag är så att säga “öppen för förslag”. Tv-tittande har inte direkt legat överst på min lista av aktiviteter på senaste tiden. Men jag vill gärna börja.
Jag verkar också komma igång med Traderadealandet vilket jag, till skillnad från min omgivning, ser som en sundhetstecken. Ja, livet går vidare antar jag. Sad as it may be.

Etiketter None

 • switchbitch, 4:28 pm July 8, 2007:

  Caroline in the City, Full House, Step By Step, första säsongen av Baywatch, 21 Jump Street… Det borde väl räcka till på torsdag?

 • switchbitch, 4:28 pm July 8, 2007:

  Caroline in the City, Full House, Step By Step, första säsongen av Baywatch, 21 Jump Street… Det borde väl räcka till på torsdag?

 • Kristoffer Viita, 12:03 am July 9, 2007:

  Switchbitch, Du glömde Alf…

 • Kristoffer Viita, 12:03 am July 9, 2007:

  Switchbitch, Du glömde Alf…

 • switchbitch, 4:17 am July 9, 2007:

  Kristoffer:
  Jäklar! Du har rätt! Hur kunde jag glömma Alf?!

 • switchbitch, 4:17 am July 9, 2007:

  Kristoffer:
  Jäklar! Du har rätt! Hur kunde jag glömma Alf?!

 • Caroline Hainer, 8:13 am July 9, 2007:

  Man ska aldrig glömma Alf.

 • Caroline Hainer, 8:13 am July 9, 2007:

  Man ska aldrig glömma Alf.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen