Jazzhands

I'm a freak

Kan man säga att jag blivit erkänd som Simpsonsexpert nu? Jag vet inte. Först blev jag ju kallad freak inför hela svenska folket, men sedan var jag med i ett jättelångt inslag i Radio Metropol (leta efter fredagen, kl. 18.30) och då blev jag kallad expert och tilltalad med respekt för första gången denna vecka. Ha! Programledaren ställde mycket bra och engagerade frågor även om kunskaperna svajade lite. Men jag fick definitivt chansen att nörda mig totalt och “hade tv4-folket hört inslaget innan fredagen hade de faktiskt gjort rätt i att kalla dig freak” som någon sa.
Nå.
Vidare ser jag att svenska folket inte alls är på min sida. Jag är ett missförstått Simpsonsgeni. Kolla här på tv4. Mitt uttalande om att “Alla har en pappa som Homer” har orsakat kontroverser. Det blev dagens webfråga (“Är din pappa som Homer?”) men endast 20% av svenska folket svarar ja. 50% svarar nej. Men jag blev ju missförstådd! Jag menade att alla har en pappa de tycker är lite skön, lite korkad, säger roliga saker men har ett gott hjärta. Jag har inte ens en pappa (längre) så obviously är det mer bildligt talat.
Nu hoppas jag bli inbjuden till tv-soffan igen för att förklara mig.
…och texasmiljonären stampar fyra gånger för att han är tvångsneurotisk. Mycket roligt.

Etiketter None

 • Joel Josefsson, 9:23 am July 29, 2007:

  Jahaa är det därför? Jag tänkte lite längre, att det skulle vara någon delstatslaga, att man inte fick skjuta hur ofta som helst. Hur som helst älskar jag när han gör det.

  Och föresten reagerade jag över Homergrejen, min pappa är verkligen inte så. Men min mamma är en Marge.

 • Joel Josefsson, 9:23 am July 29, 2007:

  Jahaa är det därför? Jag tänkte lite längre, att det skulle vara någon delstatslaga, att man inte fick skjuta hur ofta som helst. Hur som helst älskar jag när han gör det.

  Och föresten reagerade jag över Homergrejen, min pappa är verkligen inte så. Men min mamma är en Marge.

 • switchbitch, 10:33 am July 29, 2007:

  Min pappa är faktiskt också lite Homer… men det skulle jag ju aldrig våga säga till honom 🙂

  Beviset på din status!

 • switchbitch, 10:33 am July 29, 2007:

  Min pappa är faktiskt också lite Homer… men det skulle jag ju aldrig våga säga till honom 🙂

  Beviset på din status!

 • Caroline Hainer, 2:24 pm July 29, 2007:

  Beviset på min status!

  Som sagt – bra med kontroverser. Då måste jag förklara mig. Sedan får folk åsikter. Då måste jag berätta mer. Hamsterhjulet är i rullning. Boy oh boy.

 • Caroline Hainer, 2:24 pm July 29, 2007:

  Beviset på min status!

  Som sagt – bra med kontroverser. Då måste jag förklara mig. Sedan får folk åsikter. Då måste jag berätta mer. Hamsterhjulet är i rullning. Boy oh boy.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen