Jazzhands

Owen och Jennifer och Keanu och dem

På begäran. En avläggning från Amsterdam:

Jennifer och Owen är mycket riktigt aktuella med Marley & Me, en film om en olydig jycke och hur den får paret att “inse vad som är viktigt här i livet”.
Fick se en snutt, jag har alltså inte sett hela filmen, men någonting säger mig att barn och familj är det som är “viktigt här i livet”.

Något ditåt kanske Owen Wilson också insett eftersom han var på gott humör. Jennifer också. Jag har träffat/hört/intervjuat henne en gång tidigare och då såg hon ut att vara under tortyr. Hon svarade kort och stelt på alla frågor, strök håret ur pannan i tid och otid och såg vädjande på sin presstjej.
Nu var hon på relativt gott humör. Hon sa att hon hade sett
Anne Franks hus och att det var great. Sedan hejdade hon sig lite, på att Rachel-sätt och tillade “I mean, not great as in great but…uhm…great…to see!”

Keanu Reeves. En härlig kille. En fritänkare. En man som inte låter konventioner stå i vägen. Aktuell i höst med en remake på The Day the Earth Stood Still. Han spelar utomjordingen som kommer till jorden för att säga åt oss att ta det lugnt. Han tror på utomjordingar, Keanu. Han tror på övernaturliga saker också. Men han verkar ha humor. En finska sa “Du är gladare nu än de tidigare tre gångerna jag träffat dig. Jag vet att du haft det svårt men det har aldrig varit lika lätt att tala med dig..” varpå Keanu avbryter med ett “Yeah, och jag undrar vems fel DET var!”

(Han syftar på att det var“medias” fel, för att de inte lät honom sörja ifred.)

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen