Jazzhands

Djur

donkeyJag har sett en krokodil och massor av jattestora odlor, som kanske ar leguaner. En rolig fagel med stora fotter som springer klumpgt fram. Men jag vill se en asna. Ar inte Mexiko ett asneland? Ett land av asnor? Det sags att man ser jatteskoldpaddor om man gar ned till vattnet nattetid. Hittills har jag varit for trott for det men ska forsoka ikvall. Jag vill se en san. Garna klappa ocksa.

Och for alla kollegor som oroar sig dar hemma: nej, jag har varken sett eller klappat ett svin. Annu.

Etiketter None

 • Marius Banan, 1:17 pm August 4, 2009:

  Ã…snorna är ju överallt förutom vid stranden eller mitt inne i stan… en helt vanlig motorväg kan ge 1-2 åsnor per kilometer.

 • Marius Banan, 1:17 pm August 4, 2009:

  Ã…snorna är ju överallt förutom vid stranden eller mitt inne i stan… en helt vanlig motorväg kan ge 1-2 åsnor per kilometer.

 • Göran, 4:56 pm August 4, 2009:

  Något säger mig att de inte släpper in åsnor på lyxresorterna. Bara ödlor och uppenbarligen en och annan krokodil..

 • Göran, 4:56 pm August 4, 2009:

  Något säger mig att de inte släpper in åsnor på lyxresorterna. Bara ödlor och uppenbarligen en och annan krokodil..

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen