Jazzhands

Partytime, amigos!

mattdTva intervjuer avklarade: Matt Dillon (avslappnad, skon snubbe med charmigt slapig rost) pa gott humor. Jag fragade varfor han alternerar mellan roller dar han har mustasch och inte har mustasch. Vi smagnabbades for han envisades med att saga att han inte alls valjer roller baserade pa huruvida han far ha mustasch eller inte. Det hela var gulligt. Han sa “Take care” nar jag gick och garvade. Jag var i form. Bara for att upptacka att diktafonen inte spelat in ett enda ord. Bra.

Paul Walker. Jag trodde han skulle vara stel och trist men visade sig vara den totala motsatsen: rolig, skon dude som surfat mycket i sitt liv. Bra, bra. Han sa att han hade bestamt sig for att hata Hayden Christensen men sen nar de traffades sa gck det inte for han var visst ratt snall anda.

Sag en farbror med den mest abnorma rov jag sett i hela mitt liv. Den borjade strax under farbrorns brost. Det var som om det satt en stor saccosack runt hela partiet fran strax under brosten och ned till mitten av laren. Jag blev helt hypnotiserad, kunde inte sluta kolla. Han satt ned och herregud vad byxorna spande at over skinkorna. Jag satt ned bakom honom och vantade anda tills han reste sig upp igen for att kunna se det hela en gang till…

Etiketter None

  • Jenny, 9:13 pm August 4, 2009:

    kamera, kamera är nyckeln här hainer! är på landet i blekinge, det visar sig att det i släktens provisoriska kryddhylla, dragon anno 1996, ett saltkar som kajkat igen, etc, även ingår en liter (1 l) tacokrydda på tetra. miss u!

  • Jenny, 9:13 pm August 4, 2009:

    kamera, kamera är nyckeln här hainer! är på landet i blekinge, det visar sig att det i släktens provisoriska kryddhylla, dragon anno 1996, ett saltkar som kajkat igen, etc, även ingår en liter (1 l) tacokrydda på tetra. miss u!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen