Jazzhands

City of Cancun

Lustigt forresten hur bade hotellpersonal och taxichaffissar verkligen avrader fran att aka in till stan, alltsa till downtown Cancun.
“Det finns inget dar att se”
“Det ar fult”
“Om du ska shoppa har du ju fina butiker har, varfor ska du dit?”

Visst, det finns “malls” har men hey…ibland vill man liksom se en asna och en man i poncho. Tyvarr ar downtown Cancun inte riktigt stallet for det, dar finns mest trasiga gator, fargglada trad, drugstores, bussar som kor som i Fast and the Furious, och idel tacohak. Men det ar ett steg narmare asne-Mexico an hotellhalvon som ar som ett enda stort lyx-Disneyland for vuxna. Allt ar nytt, frascht, snyggt och dyrt. Alla priser sjunker om man tar bussen tjugo minuter harifran.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen