Jazzhands

Det har med domedagen…

emmerich

Roland Emmerich, forresten, ar roligare an man tror. Och sa skrattar han sa dar tyskt: HA! HA! HA! och typ slar sig pa knana.

I trailern for 2012 ser man den dar Jesus-statyn i Rio falla sonder och krossas. En journalist fragade Emmerich om filmen inte forolampar alla kulturer som tror pa apokalypsen och alla stader som Emmerich forstor hela tiden. Da rackte en forsynt brasilianare upp handen och sa “Ursakta mig, jag vill bara saga att jag kommer fran Rio och manga av oss tycker den dar statyn ar ohyggligt kitschig och skulle garna se den forsvinna. Jag blev glad nar jag sag den ga sonder i trailern”.

Etiketter None

  • Nanci, 9:39 am August 7, 2009:

    Kom hem. Jag saknar dig. Och dina umlauts över a och o.

  • Nanci, 9:39 am August 7, 2009:

    Kom hem. Jag saknar dig. Och dina umlauts över a och o.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen