Jazzhands

Men är det inte…?

John Cusack

John Cusack är förresten längre än man tror. Han är en lång man. Och bredare, alltsa mer bredaxlad. Han talar så mjukt och tyst att man måste hålla andan och liksom luta sig fram lite for att höra vad han säger.

Etiketter None

 • Ebba, 11:29 am August 8, 2009:

  Gud vad gulligt!
  Men det är sjukt att föräldrarna Cusack döpte dom till John och Joan. Det måste vara jobbigt för båda eftersom h och a vid snabb anblick kan blandas ihop. Vem får man liksom? Det är nog därför de ofta är med i samma filmer, nån förfrågan skickades fel, nåns kontrakt blev nån annans och vips så var det bara till att skriva en extra roll till ett av syskonen Cusack.
  Är JoAn med i den här filmen?

 • Ebba, 11:29 am August 8, 2009:

  Gud vad gulligt!
  Men det är sjukt att föräldrarna Cusack döpte dom till John och Joan. Det måste vara jobbigt för båda eftersom h och a vid snabb anblick kan blandas ihop. Vem får man liksom? Det är nog därför de ofta är med i samma filmer, nån förfrågan skickades fel, nåns kontrakt blev nån annans och vips så var det bara till att skriva en extra roll till ett av syskonen Cusack.
  Är JoAn med i den här filmen?

 • Steelwheels, 10:37 am August 9, 2009:

  Han är 193 cm.

 • Steelwheels, 10:37 am August 9, 2009:

  Han är 193 cm.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen