Jazzhands

Som ett barn i en godisfabrik

ice cream

Glomde beratta att det harom dagen serverades lunch i samma anda som filmen “Cloudy with a chance of meatballs“. Jo, vi ar ju pa ett pressevent som bekant. Glada kockar som sag ut som seriefigurer med breda, mexikanska leenden och hog kockhatt serverade pizza, kottbullar, korv och gud vet vad. Man fick ta allt och hur mycket man ville.

I mitten av salen stod tva bokhyllor – tva bokhyllor – fulla med munkar. Donuts alltsa. Jag vet inte hur manga olika sorter. Tio? Tjugo? En annan bokhylla var full av godis, en sort i varje hylla.

Men, har kommer det basta, de hade ocksa en glasstation. En stor kupol med atta olika glassorter man fick hur mycket man ville av, och en hel bokhylla med olika toppings. Alltsa, jag blev sa till mig att jag skakade. Det stod tio mixers uppradade, om man hellre ville ha milkshake, och bredvid fanns ett oljefat, typ, med pannkakor och vafflor. Tre fontanen med choklad och rader och ater rader av saker som frukt och mashmallows pa trapinnar man kunde doppa i den rinnande chokladen. Jag borjade nastan grina. Det ar mojligt att jag grinade faktiskt.

Etiketter None

 • Mr Ex, 2:13 am August 8, 2009:

  Jg både skakar och gråter glädjeflänn bara av att läsa’t.

 • Mr Ex, 2:13 am August 8, 2009:

  Jg både skakar och gråter glädjeflänn bara av att läsa’t.

 • leopardia, 8:48 pm August 16, 2009:

  ma bi ba bo, jag vill också!! nu kommer jag inte kunna prata ordentligt på länge, pga allt dregglande!

 • leopardia, 8:48 pm August 16, 2009:

  ma bi ba bo, jag vill också!! nu kommer jag inte kunna prata ordentligt på länge, pga allt dregglande!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen