Jazzhands

Apropå stora korvar…

korv1Här är jag och en enorm varmkorv. Den är dock, till skillnad från världens största köttbulle, gjord av plast.

Jag vet inte, jag bara älskar den här bilden. Och faktumet att jag fick åka till Cancun i Mexiko för att se tio minuter ur en kommande film och sen hänga med överdimensionerade maträtter.

Filmen heter förresten “Cloudy with a chance of meatballs“ och verkar riktigt bra. De tio minuter vi fick se fick mig att skratta högt (och jag kan skratta rätt så högt, tro mig). Jag ser fram emot den. Bonus: den är i 3D

Det vilar något vackert över den slösaktiga galenskapen hur som helst. Över hur man efter ett tag bara accepterar det hela; så de flög över en gigantisk varmkorv i plast för att ställa den här, på hotellet i Mexiko? Jahapp, där ser man.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen