Jazzhands

Ut i kylan

Snart är det dags. Ut i frilanskylan igen. Men jag ska disciplinera mig, banne mig. Stenhård regim.

Min kompis Anders körde ett i det närmaste asketiskt skrivrace i höstas. Han satte på en skiva med klassisk musik och körde den om och om igen medan han skrev sina böcker om pirater och artiklar om robotar. När skivan var slut visste han att han hade jobbat en timme. Då tillät han sig att äta gojibär och kosttillskott. Säkert drack han grönt te också.

Kylan väntar och jag tänker mig att det enda sättet att överleva den är att disciplinera sig. Om tusen timmar filmtittande har lärt mig någonting så är de att de i god form är de som överlever krisen.

Jag ska, med start här och nu, bli bokskrivandets och frilansandets Jack Bauer.

Etiketter None

 • Fia, 9:46 am August 13, 2009:

  Vi kan hänga tillsammans i kylan så blir det lite varmare…

 • Fia, 9:46 am August 13, 2009:

  Vi kan hänga tillsammans i kylan så blir det lite varmare…

 • Waldemar, 7:58 pm August 17, 2009:

  Det var givet att det till slut skulle stå mellan dig och Hanna H. Dn-skrapan är inte stor nog för er båda.

 • Waldemar, 7:58 pm August 17, 2009:

  Det var givet att det till slut skulle stå mellan dig och Hanna H. Dn-skrapan är inte stor nog för er båda.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen