Jazzhands

Måttet är rågat

DSC02559

Det här med bröd. Det har gått för långt. Åttiotvå spänn för en limpa? Vad är det i den – guld?

Etiketter None

 • Jakob, 5:38 pm November 2, 2009:

  Naj, det är inte guld, men troligtvis riktigt bröd som har jäst.

  Det du hittar från pågen o co borde inte kunna klassas som bröd om man går på innehållsförteckningen.

 • Jakob, 5:38 pm November 2, 2009:

  Naj, det är inte guld, men troligtvis riktigt bröd som har jäst.

  Det du hittar från pågen o co borde inte kunna klassas som bröd om man går på innehållsförteckningen.

 • Jonas, 8:47 pm November 2, 2009:

  Frågan kvarstår dock: 82 spänn är hutlöst. Ã… andra sidan rätt pris så länge nån pröjsar…

 • Jonas, 8:47 pm November 2, 2009:

  Frågan kvarstår dock: 82 spänn är hutlöst. Ã… andra sidan rätt pris så länge nån pröjsar…

 • Christian, 2:00 am November 3, 2009:

  Absurt mycket, ja. Dock verkar detta vara i snabbköp = alltid dyrt & dåligt. Som lätt brödlover finns det dock OK ställen i Stockholm (där du ju bor). Bäst är kanske Bakery & Spice på Torsgatan (vid St. Eriksplan – ignorera det fåniga namnet) eller Fabrique (återigen, namnet!) och Petit France på Kungsholmen. Om man likt mig gillar japanskt bröd är en annan favorit Bageri Löjtnanten. Yoshiko Arvidsson har japanska veckor då man bl.a. kan beställa curry pain eller melon pain. Svårt att hålla sig borta, framför allt från det senare. Undvik dock gärna Gateau eller Riddarbageriet. Sjuka priser och bara sådär bröd. (Däremot är faktiskt Rosendal bra brödmässigt, framför allt Gotlandslimpan – och de har också en affär inne i stan, nära den judiska kyrkogården på Kungsholmen).

 • Christian, 2:00 am November 3, 2009:

  Absurt mycket, ja. Dock verkar detta vara i snabbköp = alltid dyrt & dåligt. Som lätt brödlover finns det dock OK ställen i Stockholm (där du ju bor). Bäst är kanske Bakery & Spice på Torsgatan (vid St. Eriksplan – ignorera det fåniga namnet) eller Fabrique (återigen, namnet!) och Petit France på Kungsholmen. Om man likt mig gillar japanskt bröd är en annan favorit Bageri Löjtnanten. Yoshiko Arvidsson har japanska veckor då man bl.a. kan beställa curry pain eller melon pain. Svårt att hålla sig borta, framför allt från det senare. Undvik dock gärna Gateau eller Riddarbageriet. Sjuka priser och bara sådär bröd. (Däremot är faktiskt Rosendal bra brödmässigt, framför allt Gotlandslimpan – och de har också en affär inne i stan, nära den judiska kyrkogården på Kungsholmen).

 • Jazzhands, 2:16 pm November 3, 2009:

  Låt mig trycka din hand i tacksamhet. Låt mig trycka din hand.

 • Jazzhands, 2:16 pm November 3, 2009:

  Låt mig trycka din hand i tacksamhet. Låt mig trycka din hand.

 • Mr X, 2:31 pm November 3, 2009:

  Vad säger verklighetens folk om dessa priser?

 • Mr X, 2:31 pm November 3, 2009:

  Vad säger verklighetens folk om dessa priser?

 • godiva, 2:04 am November 4, 2009:

  En limpa på nästan ett kilo å andra sidan…

 • godiva, 2:04 am November 4, 2009:

  En limpa på nästan ett kilo å andra sidan…

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen