Jazzhands

Att känna en kändis

BangerSisters

Var med Kennet på stan. Att vara med Kennet innebär många saker. En ständig blandning av högt och lågt och en aldrig sinande källa av konstiga och/eller briljanta oneliners han antagligen inte är medveten om att han häver ur sig.

Det är väl därför han är med på tv. Hade jag ett produktionsbolag skulle jag göra en Truman Show av honom, bara följa Kennet dygnet runt. Kennet Show.

Vi går på Drottninggatan. Två rara kickerstjejer kollar på oss. En säger ”Ursäkta, har du varit på tv?”. Jag säger “Jajamen! Den här killen är med på tv!” och pekar på Kennet som spelar generad. “Ser jag snygg ut i rutan, tycker ni?” säger han och lägger på ett charmigt Kennet-garv på det. Brudarna drar sig bort från oss och Kennet skriker “Bara för dig! Bara för dig!” och garvar.

Men gud, usch, vad håller jag på med”, säger han sen uppriktigt förvånad.

Vi går vidare.

Över Drottninggatan hänger banderoller för Stockholm filmfestival. Susan Sarandon kommer hit för att motta Lifetime Achievement Award. “Jaha, hon från Rocksystrar” säger Kennet.

Vi går in på Åhléns. Jag vill kolla in sminkmärket Smashbox. En säljbrud börjar prata anti-oxidanter och beautybluffen nummer ett: “innehåller rent guld för att ge huden lyster“. Hon är, som det brukar heta, väldigt . “Du kommer älska det” säger hon till Kennet och pudrar hans ansikte. “Jag vet att du kommer älska det”.

Kvinnan är tröttsam. Vi besöker avdelningen för porslin och husgeråd. Kennet spanar in en servis han är säker på att hans pappa har och bestämmer sig för att köpa en kompletterande tallrik till farsan i fars dag-present. Men så får han syn på priset och skriker i högan sky av ren förfäran. Han blir alldeles chockad och känner sig nödgad att skicka ett sms till sin pappa och meddela att hans servis är häpnadsväckande dyr. Pappan ringer upp. Kennet uttrycker panik i luren. 
“Jag tänkte köpa en tallrik till dig men vet du vad de kostar här på Åhléns? Gud, det är så dyrt, det har han inte gjort sig förtjänt av tänkte jag”. Kennet meddelar sin pappa att nu när han vet priset på servisen kan han omöjligen komma till dem och dricka kaffe ur de dyra kopparna igen. “De borde du ställa in i finskåpet istället”, säger han, “och aldrig använda”.

Etiketter None

 • Joel, 8:00 am November 11, 2009:

  Min mamma brukar imitera honom.

 • Joel, 8:00 am November 11, 2009:

  Min mamma brukar imitera honom.

 • Mattias, 11:22 am November 11, 2009:

  Haha! Vad rolig du är! Skönt med “tjejer” som tar för sig!

  /Mattias
  http://soderfamiljen.wordpress.com/2009/11/11/soders-hojder/

 • Mattias, 11:22 am November 11, 2009:

  Haha! Vad rolig du är! Skönt med “tjejer” som tar för sig!

  /Mattias
  http://soderfamiljen.wordpress.com/2009/11/11/soders-hojder/

 • Jazzhands, 4:37 pm November 11, 2009:

  Tja…eller exponerar min bästa vän. Man kan se det lite som man vill liksom.

 • Jazzhands, 4:37 pm November 11, 2009:

  Tja…eller exponerar min bästa vän. Man kan se det lite som man vill liksom.

 • Mattias, 5:06 pm November 11, 2009:

  Ha ha ha! *LOL*

  Bra där, “tjejen”!

  /Mattias

 • Mattias, 5:06 pm November 11, 2009:

  Ha ha ha! *LOL*

  Bra där, “tjejen”!

  /Mattias

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen