Jazzhands

A day in the life of…

hainerTerapisession. Åtta på morgonen.

Skriver klart artikel om Wes på Wayne’s, Götgatan medan jag dricker te och äter en fralla. Skickas till tidning.

Pressvisning av Precious. Efter filmen gör jag en videorecension för webben. Jag vet inte vem som ser den men jag körde allt i ett svep, en enda tagning. Jag hade ytterrocken på. Gav den spontant en stark fyra.

Ringer läkaren. Man måste ha intyg på meds om man ska stanna i USA i tre månader eller mer.

Hem. Tänder lampan i köket som exploderar. Okeeeeej…fixar propp och sånt. Det blir en konstig lunch som till största delen består av te, banan och lussebulle.

Skriver klart en jättetrist notis. Mailar den till tidning. Kollar www.folkvett.se/buskisbloggen som belöning.

Börjar transkribera en timmes lång intervju. Hinner halvvägs innan jag tröttnar på min röst och min förmåga att vara alldeles för ivrig i mina frågor. Jag inser att jag måste låta intervjuoffren tänka efter lite längre innan jag kastar på dem nästa fråga. Usch, jag hatar att transkribera.

Åker till en fotostudio på Söder och kollar en beautyplåtning som jag bestämt temat på. (Yay!) Jag beundrar makeup-killens enorma resväska full med smink. Kollar polaroider. Pratar med fotograf. Pratar med makeupartist och antecknar allt han använt i bilderna. Sätter på Pet Shop Boys medan de tar sista bilden. Jag får godkänt för mitt musikval.

Tar en taxi till Kungsholmen. Middag hos Linda och Fredrik. Hälsar på nyfödda Bianca. Tvättar händerna med decificeringsmedel först. Börjar känna mig trött.

Åker hem. Svarar på jobbmail. Kastar saker som ser konstiga ut i kylen, bland annat ett salladshuvud som läcker.

Duschar. Borstar tänderna. Överväger att läsa ett kapitel i The Game men filar lite på den transkriberade intervjun istället. Skriver detta inlägg.

Släcker lampan.

God natt.

Etiketter None

  • Kristofer, 12:35 pm November 17, 2009:

    Jag sprang 8km, sen spelade jag “Left 4 dead 2” online på Xbox, sen såg jag nya Simpsons, nya Family Guy och dubbelpiloten av nyversionen av “The prisoner”. Och, just det: hann även förtrycka tanken på att jag är darrande nära 30-strecket nu.

  • Kristofer, 12:35 pm November 17, 2009:

    Jag sprang 8km, sen spelade jag “Left 4 dead 2” online på Xbox, sen såg jag nya Simpsons, nya Family Guy och dubbelpiloten av nyversionen av “The prisoner”. Och, just det: hann även förtrycka tanken på att jag är darrande nära 30-strecket nu.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen