Jazzhands

Släpp kylskåpet!

new-moon-wolf-pack

Såg New Moon idag. Hela Rigoletto var som en stor folkfest. Folk var uppsluppna, lite spralliga och förväntansfulla. Gulliga Erika kom med i stort sett hela ELLE-redaktionen. Biografen var ganska så full trots att visningen var mitt på dagen.

Nå.

Utan att avslöja för mycket, jag vet att det är en efterlängtad film, så vill jag bara säga att deffade överroppar är väl ändå ingenting man kan förvänta sig i en film om vampyrer? Va? Ska det vara såhär? Kolla bilden ovan. Släpp kylskåpet, grabbar och fram med mer taniga, bleka killar.

Besvikelse.

Så här tycker jag om Twilight: jag älskar allt med den utom vampyerna. Edward undantagen. Men alltså, vampyrfamiljen Cullen är bara jobbig och “skurkvampyrerna” är allt annat än skrämmande. De ser ut som musikalversionen av en vampyr – överdrivna, överdramatiska och inte trovärdiga. De förstör en annars så ljuvlig high school-skildring.

New Moon? I stort sett samma sak. Plus viss kritik mot för mycket deffad överkropp i bild.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen