Jazzhands

Älskade undermedvetna!

FREUD

Jag älskar när mitt undermedvetna släpper loss och går bananas. Hej Frued, jag har något åt dig!

Idag spelades första avsnittet av tidningens Cinemas webb-program in. Snack om film. Runda bordssamtal. En trevlig form. Jag fick prata om New Moon vilket gladde mig oerhört. Jag har massor att säga om New Moon. Och svar på frågan om varför Twilight-sagan blivit så populär bla bla. Nu har ju detta ältats fram och tillbaka i snart varenda tidning förutom, möjligen, lokaltidningen med annonser för falukorv men i alla fall.

Svaret heter Edward, kort och gott. Han är perfekt. Ung och stilig och totally high school. Samtidigt 109 år gammal och därmed världsvan, vis och trygg. Inte nog med det, han är också galet djurisk (Hej Kristofer, jag vet att du älskar texter om “sexiga” vampyrer).

Här skulle jag säga att han, Edward, måste hejda sig för att inte de djuriska drifterna tar över, vilket är spännande. Snacka om att känna sig åtrådd.

Men jag sa “dra över” istället.

Så:

Hej Freud!
Hej “sexiga” vampyr!
Värst vad vi var “på hugget” idag då!

Etiketter None

  • Lisa, 11:33 am November 24, 2009:

    Nu finns första programmet ute! (Direkt i spelaren på http://www.cinemanews.se) Men när du “drar över” Edward är tyvärr bortklippt…

  • Lisa, 11:33 am November 24, 2009:

    Nu finns första programmet ute! (Direkt i spelaren på http://www.cinemanews.se) Men när du “drar över” Edward är tyvärr bortklippt…

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen