Jazzhands

Överjaget får sig en törn

Bamse Jag har tackat nej till att recensera Luftslottet som sprängdes. Bra. Jag ska fortsätta tacka nej till skit och därmed rena min värld. Jag ska bara tacka ja till vackra saker. Milda, fina saker. Som New Moon och Mammas pojkar.

Igår tackade jag också nej till att gratis avvara två timmar till att svara på frågor om trender för någon trendspanarbyråas räkning. Jag må vara helt omedveten om mitt värde (hej, jag är nästan gratis) men inser att det är en dålig idé att bjussa företag på två timmar. Mina trender behåller jag för mig själv. Här är en som jag bjuder på: det är skittrendigt att dricka Afternoon Tea! Alltid fullt på Esthers sedan jag skrev om det i DN På stan. Kom i tid och bli först med det senaste.

Etiketter None

 • Blaskagg, 3:01 pm November 20, 2009:

  Skulle vi kunna säga att du skapade mer än spanade afternoon tea-trenden?

 • Blaskagg, 3:01 pm November 20, 2009:

  Skulle vi kunna säga att du skapade mer än spanade afternoon tea-trenden?

 • Jazzhands, 5:29 pm November 20, 2009:

  Kan jag hjälpa att folket lyssnar på vad jag har att säga?

 • Jazzhands, 5:29 pm November 20, 2009:

  Kan jag hjälpa att folket lyssnar på vad jag har att säga?

 • marla, 10:38 pm November 22, 2009:

  Får man en guldstjärna om man var där innan du startade “trenden”? Som gjorde att man aldrig mer vill gå dit och trängas med hipsters.

 • marla, 10:38 pm November 22, 2009:

  Får man en guldstjärna om man var där innan du startade “trenden”? Som gjorde att man aldrig mer vill gå dit och trängas med hipsters.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen