Jazzhands

Men du då!

virgin_suicides2

Idag är det dags igen för Ladies who do Afternoon Tea att göra just det: inta Afternoon Tea tillsammans. Det är jag, ELLE-Erika, Bon-Linda, pyssel-Josefin och rara SvD-Kristin som träffas och uppför oss ordentligt. Denna gång hemma hos mig. Pepp!

Jag berättar detta för en viss Caféman som säger “Jaha. Ni ska äta macaroons, vara lillgamla och prata om Zooey Deschanel och hylla Sofia Coppola eller?”

En lite väl bra beskrivning. Jag tog åt mig. Zooey är inte min största favorit men nåde den som besudlar Sofia. Ja, vi är på first name basis hon och jag. I alla fall jag. Det sitter en bild av henne på min kyl.

En lite väl bra beskrivning, som sagt. Den spontana, mogna reaktionen blir således: “Ja…Men du då!”

Etiketter None

 • Kristofer, 11:41 am November 30, 2009:

  Usch, det låter som en sur och gubbig Caféarbetare.

 • Kristofer, 11:41 am November 30, 2009:

  Usch, det låter som en sur och gubbig Caféarbetare.

 • Jazzhands, 1:23 pm November 30, 2009:

  Det är en sur och grinig bunch.

 • Jazzhands, 1:23 pm November 30, 2009:

  Det är en sur och grinig bunch.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen