Jazzhands

Skrivarlyan hägrar

la

Måste medge att det känns lite galet att allt är klart inför LA nu. Lägenheten är uthyrd, biljetten betald och allt det där. Det enda som ska göras är att packa ned allt jag äger i kartonger som ska upp på vinden. Det ska väl inte ta så lång tid…zzzzzzz….

I morgon fyller jag år. Från det startskottet brukar resten av december vara förbi på cirka trettiofem minuter. Sen är det januari och jag går omkring på 3rd St Promenade och undrar vad som precis hände. Jag vet att det är så det kommer att bli. Och jag kommer drabbas av den stora resedarren som vanligt och jag kommer att göra mormor ledsen för att jag drar och lämnar henne ensam i en trist servicelägenhet hon inte känner sig hemma i.

Men vad är alternativet, undrar jag. Att ständigt stanna hemma och vara till hands? Men inte ens det skyddar mot stora resedarren, den stora rädslan för att Det Hemska plötsligt ska hända. Någon dör. Någon överger. Och allt förändras. Igen.

Etiketter None

  • Peter, 2:26 am December 2, 2009:

    Utanför dina händer, som man i efterhand kanske inte skulle översatt.

    Får gå med på att låta sånt du inte kan ro på vara sånt du inte kan ro på.

  • Peter, 2:26 am December 2, 2009:

    Utanför dina händer, som man i efterhand kanske inte skulle översatt.

    Får gå med på att låta sånt du inte kan ro på vara sånt du inte kan ro på.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen