Jazzhands

Men…!

Fyra vändor till vinden med lådor fulla av grejor och ingen som helst skillnad i lägenheten. Jag försöker “tömma lite” för att vara artig mot mina kommande hyresgäster. Verkar lönlöst. Vindsförrådet är nu helt fullt men lägenheten ser fortfarande ut som en loppismarknad.

Etiketter None

  • Jonas, 8:42 pm December 7, 2009:

    Ta steget fullt ut. Sätt en skylt “Loppis” på dörren på lördag. Vid ca 17.00 kan du njuta en kall pilsner och anblicken av en tom lägenhet. Sen kan du fundera på var alla dina älsklingsgrejer tagit vägen…..

  • Jonas, 8:42 pm December 7, 2009:

    Ta steget fullt ut. Sätt en skylt “Loppis” på dörren på lördag. Vid ca 17.00 kan du njuta en kall pilsner och anblicken av en tom lägenhet. Sen kan du fundera på var alla dina älsklingsgrejer tagit vägen…..

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen