Jazzhands

Livsnjutning

victoriandrugfiend

Vilket härligt gammalt ord “sängrökare” är egentligen. Någon som ligger på sidan i sängen, slökollar på tv och sträcker ut handen reflexmässigt för att aska. Finns det sängrökare idag? Lever de? I så fall var?

Jag stötte av någon anledning också på ordet “bidragskarusellen” för ett tag sedan och fick även där en flashback av gamla tider. A kontrade med “sammanträde” och “reaplan” så nu känner jag mig galet förvirrad över vilket tidevarv vi lever i.

Bästa att ta sanningsserumet och sedan uppsöka charlatanen.

Etiketter None

 • Katarina (bjooti, splodgy...crazy bloglady), 9:10 pm December 9, 2009:

  Malin (du vet, Malin Malin, från Rågsved – gick ni i samma klass kanske till och med?) var sängrökare ett bra tag om jag inte minns fel. Minns tydligt att hon rökte i sängen när hon var och hälsade på mig i London. Innan hon och (snart) ex-mannen gick upp. Hardcore.

 • Katarina (bjooti, splodgy...crazy bloglady), 9:10 pm December 9, 2009:

  Malin (du vet, Malin Malin, från Rågsved – gick ni i samma klass kanske till och med?) var sängrökare ett bra tag om jag inte minns fel. Minns tydligt att hon rökte i sängen när hon var och hälsade på mig i London. Innan hon och (snart) ex-mannen gick upp. Hardcore.

 • Jazzhands, 9:22 pm December 9, 2009:

  Oh gud! Frasen “..var sängrökare ett bra tag” är helt underbar. Jag ryser. Jag kanske kan sno med den i min bok på nåt hörn? “Lasse var kraftigt byggd, hade röda kinder och köttiga läppar. Han var sängrökare ett bra tag med la av när sonen dog i lungcancer”.

 • Jazzhands, 9:22 pm December 9, 2009:

  Oh gud! Frasen “..var sängrökare ett bra tag” är helt underbar. Jag ryser. Jag kanske kan sno med den i min bok på nåt hörn? “Lasse var kraftigt byggd, hade röda kinder och köttiga läppar. Han var sängrökare ett bra tag med la av när sonen dog i lungcancer”.

 • Katarina (bjooti. splodgy... crazy bloglady), 3:48 pm December 10, 2009:

  Ha ha ha. Always here to help sista’

 • Katarina (bjooti. splodgy... crazy bloglady), 3:48 pm December 10, 2009:

  Ha ha ha. Always here to help sista’

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen