Jazzhands

Författarens väl valda ord…

Idag är jag seg. Igår kom boken ut. Den som heter 00-tal och är en antologi. Mitt kapitel heter “The Reality Show” och handlar om 00-talets tv (Mammas pojkar nämns tyvärr inte). Jag är nog hyfsat nöjd med det trots allt, i alla fall den första tredjedelen.

Idag är jag seg. Inte för att det blev så sent igår. Men sent nog för mig kanske, jag vet inte. Svinet kanske fortfarande tar ut sin rätt, vad vet jag? Lite huvudvärk har jag allt. Kanske kan det botas med apelsinjuice och Alvedon.

“Alla” var där. Det kändes, som alltid när Anders Rydell samlar sitt gäng, som en fin klassåterträff. Han och medredaktören Tobias Nielsen höll ett litet tal med några väl valda ord. Jag drack alkoholfriadrinkar och alkoholhaltig glögg. Jag glömde bort att äta middag. Kanske jag blev full på glöggen? I så fall är huvudvärken en glöggbaksmälla. Ouch. Författarlivet alltså. Dekadens.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen